Problemike su mano t-5

Forumo taisyklės
1. Kiekviena nauja tema būtinai pradedama, nurodant automobilio modelį ir variklį, pvz.: [V40 1,8i] Nedega STOP žibintai. Temos, pavadintos „PROBLEMA!!!“, „PAGALBOS“ arba „Nežinau, kas yra?“ ir panašios bus tuojau pat užrakinamos arba trinamos!
2. Temos pavadinimas turi trumpai ir tiksliai apibūdinti problemą (ne „stabdžiai“ o „kaip nuorinti stabdžių sistemą?“)
3. Pranešime prašome tiksliai ir pilnai aprašyti apie ką eina kalba, kad nereikėtų sekančiuose 10 pranešimų klausinėti, aiškinantis, kas įvyko...
4. Atsakantis asmuo turi atsakymą rašyti konkrečiai, o ne „lygtai taip turėtų būti“, atrodo taip, bet nesu tikras“ ir panašiai. Pagrindinė taisyklė: „NEŽINAI – NERAŠYK!“
5. Pranešimų nerašome didžiosiomis raidėmis!!! Tai traktuojama kaip triukšmavimas, rėkimas ir nepagarba kitiems!
6. Prašome nekurti tokių pačių temų kelis kartus – tai bus traktuojama kaip spamas ir baudžiama perspėjimu.
7. Prieš užduodami klausimus, pasidarykite automobilo diagnostiką.
Atsakyti
Vagon

Problemike su mano t-5

Standartinė Vagon »

tai va kazkur jau buvau rases,bet neradau tos temos del savo 855 95m 2.3T+chip ir dar MBC problemos su "dusimu"
beda yra tokia pas ja ramiai vaziuojant ir tolygiai greitejant viskas gerai apsukos kyla iki red line
bet jei reikia staigiai numynti ji pridusta pradeda trukcioti apsukos sukyla iki 3500 ir bunu priverstas atleisti gaza nes nebetraukia toks vaizdas kad jai kazko truksta karts nuo karto dar sugalvoja pasaudyti
patarkit kas jai gali buti
pakeisti laidai ,zvakes,vakumines slangeles,babina ir net nezinau ka vardinti nelysta tik i varikli jau viskas aplink ji perziureta
P.s. AR GALI BUTI KURO SIURBLYS?

Temoje 5 atsakymų

Registruotis Prisijungti

Atsakyti