Klubo siena - Mano Volvo

Bagazines sandarumas 850 96 sedanas

Forumo taisyklės
1. Kiekviena nauja tema būtinai pradedama, nurodant automobilio modelį ir variklį, pvz.: [V40 1,8i] Nedega STOP žibintai. Temos, pavadintos „PROBLEMA!!!“, „PAGALBOS“ arba „Nežinau, kas yra?“ ir panašios bus tuojau pat užrakinamos arba trinamos!
2. Temos pavadinimas turi trumpai ir tiksliai apibūdinti problemą (ne „stabdžiai“ o „kaip nuorinti stabdžių sistemą?“)
3. Pranešime prašome tiksliai ir pilnai aprašyti apie ką eina kalba, kad nereikėtų sekančiuose 10 pranešimų klausinėti, aiškinantis, kas įvyko...
4. Atsakantis asmuo turi atsakymą rašyti konkrečiai, o ne „lygtai taip turėtų būti“, atrodo taip, bet nesu tikras“ ir panašiai. Pagrindinė taisyklė: „NEŽINAI – NERAŠYK!“
5. Pranešimų nerašome didžiosiomis raidėmis!!! Tai traktuojama kaip triukšmavimas, rėkimas ir nepagarba kitiems!
6. Prašome nekurti tokių pačių temų kelis kartus – tai bus traktuojama kaip spamas ir baudžiama perspėjimu.
Atsakyti
twilight
Pranešimai: 138
Užsiregistravo: 2009 Bir 12 10:04
Auto: Volvo 850
Miestas: Århus DK - Klaipeda

Bagazines sandarumas 850 96 sedanas

Standartinė twilight »

Sveiki,

Noreciau isgirsti nuomones, pamastymus ir patarimus kaip uzkirsti kelia vandens kaupimuisi atsarginio rato laikymo vietoje. Siaip turiu kelis itarimus.

Pirmas tai bagazines dangcio sandarumas, nes uzdarius bagazine ir atlenkus sedynes ir ziurin is salono i bagazine, matosi i ja ieinanti sviesa per tarpa tarp bagazines dangcio ir kebulo. Man kyla klausimas ar neturetu buti kokios gumos ant dangcio briaunos? Nes ir esant slapiam dangciui po lietaus, atidarius ji lasai lasa tiesiai i bagazine nuo tos briaunos. O kitos gumos aplink bagazine atrodo tvarkingos.

Antra - tai esu pastebejes kad kairysis latakas vandeniui nubegti yra uzsikises (fotke). Bandziau ir su vribalu is su kietesniu laidu ji pravalyti, bet kaip i siena atsiremia ar tai vamzdelio posukis ar tai kamstis. Bet ar gali tai buti priezastis?

Ai dar pagalvojau, ar galetu buti kaltos skyles dangtyje kur verziasi vals… kad perskaityti visą login
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Temoje 8 atsakymų


Registruotis Prisijungti
 
Atsakyti