Volvo s40 96m salono lemputės

Forumo taisyklės
1. Kiekviena nauja tema būtinai pradedama, nurodant automobilio modelį ir variklį, pvz.: [V40 1,8i] Nedega STOP žibintai. Temos, pavadintos „PROBLEMA!!!“, „PAGALBOS“ arba „Nežinau, kas yra?“ ir panašios bus tuojau pat užrakinamos arba trinamos!
2. Temos pavadinimas turi trumpai ir tiksliai apibūdinti problemą (ne „stabdžiai“ o „kaip nuorinti stabdžių sistemą?“)
3. Pranešime prašome tiksliai ir pilnai aprašyti apie ką eina kalba, kad nereikėtų sekančiuose 10 pranešimų klausinėti, aiškinantis, kas įvyko...
4. Atsakantis asmuo turi atsakymą rašyti konkrečiai, o ne „lygtai taip turėtų būti“, atrodo taip, bet nesu tikras“ ir panašiai. Pagrindinė taisyklė: „NEŽINAI – NERAŠYK!“
5. Pranešimų nerašome didžiosiomis raidėmis!!! Tai traktuojama kaip triukšmavimas, rėkimas ir nepagarba kitiems!
6. Prašome nekurti tokių pačių temų kelis kartus – tai bus traktuojama kaip spamas ir baudžiama perspėjimu.
7. Prieš užduodami klausimus, pasidarykite automobilo diagnostiką.
Atsakyti
Vartotojo avataras
Tomasis
Auto: S40
Susisiekti:

Volvo s40 96m salono lemputės

Standartinė Tomasis »

Sveiki,
taigi, sumaniau pasikeisti tiurlingines ir perdegusias salono lemputes į normalias baltas, kad ir ledus. Bet tačiau kadangi neturiu laiko vaikščiot po parduotuves, esu mėgėjas viską užsisakinėti internetu (dar ir pigiau). Ištraukiau lemputę iš centrinio salono apšvietimo kur yra virš galvos ties priekiniu stiklu, per vidurį (ten 2 lemputės dedasi). Radau įdėtas mėlynas led lemputes, bet nežinau dabar kaip jos vadinasi, ar turi kokį nors savo žymėjimą (pvz kokia T10; T8 ar dar kokia nors? ). Bent jau pas mane tos įdėtos neturi jokių žymenų, su liniuote išmatavau, tai ilgis: 23mm, kontakto plotis 9mm. Internete radau galybę panašių lempučių, bet taip ir nesupratau, kurios man tikrai tiks :D
Ištraukiau ir lemputę iš keleivio "makiažinio" veidrodėlio apšvietimo, ten tokia plona pailga lemputė 12v, 1.2w. Ilgis apie 36mm, bet pločio nžn ir parduotuvėse jo nerašo :(
Ir paskutinis k…login to view the rest of this post
Volvo S40 96m 2.0l + Tiesioginės dujos
Eclipse 92m 2.0l + Dujos

This topic has 2 replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Registruotis Prisijungti

Atsakyti