Forumo taisyklės 1. Kiekviena nauja tema būtinai pradedama, nurodant automobilio modelį ir variklį, pvz.: [V40 1,8i] Nedega STOP žibintai. Temos, pavadintos „PROBLEMA!!!“, „PAGALBOS“ arba „Nežinau, kas yra?“ ir panašios bus tuojau pat užrakinamos arba trinamos! 2. Temos pavadinimas turi trumpai ir tiksliai apibūdinti problemą (ne „stabdžiai“ o „kaip nuorinti stabdžių sistemą?“) 3. Pranešime prašome tiksliai ir pilnai aprašyti apie ką eina kalba, kad nereikėtų sekančiuose 10 pranešimų klausinėti, aiškinantis, kas įvyko... 4. Atsakantis asmuo turi atsakymą rašyti konkrečiai, o ne „lygtai taip turėtų būti“, atrodo taip, bet nesu tikras“ ir panašiai. Pagrindinė taisyklė: „NEŽINAI – NERAŠYK!“ 5. Pranešimų nerašome didžiosiomis raidėmis!!! Tai traktuojama kaip triukšmavimas, rėkimas ir nepagarba kitiems! 6. Prašome nekurti tokių pačių temų kelis kartus – tai bus traktuojama kaip spamas ir baudžiama perspėjimu.
sveiki vieno zo pavasario proga pasistojo man toks klausimas kiek zinau s40yra ivairiu komplektaciju audio sistemos...pvz mano pusbrolio 98metu s40 gale kur turetu but garsiakalbiai uzteti dangciai be skyluciu(pagal komplektacija garsiakalbiu ten neturi but)ir buvo originali 1din volvo mage...
pas mane gi yra visi originalus volvo garsiakalbiai savo vietose(atkeliavo su neoriginaliu magu)tai toks klausimas jai yra pilna audio komplektacija ar gali but kad pas mane buvo 2din grotuvas?ir seimininkas noredamas isidet 1din grotuva keite visa priekine panele?zinau kad jus ne ekstrasensai bet del to ir klausiu pagal komplektacija?ar visgi nesvarbu kiek garsiakalbiu-magai galejo but skirtingi?