Mago fyske (reikia pagalbos)
Forumo taisyklės
1. Kiekviena nauja tema būtinai pradedama, nurodant automobilio modelį ir variklį, pvz.: [V40 1,8i] Nedega STOP žibintai. Temos, pavadintos „PROBLEMA!!!“, „PAGALBOS“ arba „Nežinau, kas yra?“ ir panašios bus tuojau pat užrakinamos arba trinamos!
2. Temos pavadinimas turi trumpai ir tiksliai apibūdinti problemą (ne „stabdžiai“ o „kaip nuorinti stabdžių sistemą?“)
3. Pranešime prašome tiksliai ir pilnai aprašyti apie ką eina kalba, kad nereikėtų sekančiuose 10 pranešimų klausinėti, aiškinantis, kas įvyko...
4. Atsakantis asmuo turi atsakymą rašyti konkrečiai, o ne „lygtai taip turėtų būti“, atrodo taip, bet nesu tikras“ ir panašiai. Pagrindinė taisyklė: „NEŽINAI – NERAŠYK!“
5. Pranešimų nerašome didžiosiomis raidėmis!!! Tai traktuojama kaip triukšmavimas, rėkimas ir nepagarba kitiems!
6. Prašome nekurti tokių pačių temų kelis kartus – tai bus traktuojama kaip spamas ir baudžiama perspėjimu.
7. Prieš užduodami klausimus, pasidarykite automobilo diagnostiką.
1. Kiekviena nauja tema būtinai pradedama, nurodant automobilio modelį ir variklį, pvz.: [V40 1,8i] Nedega STOP žibintai. Temos, pavadintos „PROBLEMA!!!“, „PAGALBOS“ arba „Nežinau, kas yra?“ ir panašios bus tuojau pat užrakinamos arba trinamos!
2. Temos pavadinimas turi trumpai ir tiksliai apibūdinti problemą (ne „stabdžiai“ o „kaip nuorinti stabdžių sistemą?“)
3. Pranešime prašome tiksliai ir pilnai aprašyti apie ką eina kalba, kad nereikėtų sekančiuose 10 pranešimų klausinėti, aiškinantis, kas įvyko...
4. Atsakantis asmuo turi atsakymą rašyti konkrečiai, o ne „lygtai taip turėtų būti“, atrodo taip, bet nesu tikras“ ir panašiai. Pagrindinė taisyklė: „NEŽINAI – NERAŠYK!“
5. Pranešimų nerašome didžiosiomis raidėmis!!! Tai traktuojama kaip triukšmavimas, rėkimas ir nepagarba kitiems!
6. Prašome nekurti tokių pačių temų kelis kartus – tai bus traktuojama kaip spamas ir baudžiama perspėjimu.
7. Prieš užduodami klausimus, pasidarykite automobilo diagnostiką.
-
- Auto: Volvo S80 2007 D5 automatas
Mago fyske (reikia pagalbos)
Sveiki visi. Nusprendziau pasikeisti maga saviskej S40 ir nezinau kaip cia geriau padarius. Mano kito mago fyske yra EURO ir nezinau kur butu galima rasti perrejima. Lemonoj kai paskutini karta buvau tai neturejo. Tai mano beda apibendrinus yra stai tokia: 1) patarkit ka daryt - pjaut laidus ir junkt euro fyste ar ieskot perrejimo? gal kas turit parduoti? 2) jei rasciau perrejima ar pjauciau laidus ka daryti su antenos laidu nes kistukas netinka kitam magui. man reikia to tradicinio apvalaus antenos kistuko manau zinot apie koki kalbu
kas su juo daryt? yra perrejimas irgi ar reikia pjauti? gal kas parduodat jei yra perrejimas? 3) Gal kas turit dangteli plastikini kad uzdengt skyle mago kuri liks pakeitus maga? kazkada darius1 sake kad turi bet neisejo mum susitikti tai jei dar turi Dariau ar kas nors kitas is situ dalyku parasykit. as sumokeciau ir jei jus galetumete atsiustumete per au… kad perskaityti visą login

VOLVO S60