[V40] [1.9D 85kw 2000m] Variklio gesimas

Forumo taisyklės
1. Kiekviena nauja tema būtinai pradedama, nurodant automobilio modelį ir variklį, pvz.: [V40 1,8i] Nedega STOP žibintai. Temos, pavadintos „PROBLEMA!!!“, „PAGALBOS“ arba „Nežinau, kas yra?“ ir panašios bus tuojau pat užrakinamos arba trinamos!
2. Temos pavadinimas turi trumpai ir tiksliai apibūdinti problemą (ne „stabdžiai“ o „kaip nuorinti stabdžių sistemą?“)
3. Pranešime prašome tiksliai ir pilnai aprašyti apie ką eina kalba, kad nereikėtų sekančiuose 10 pranešimų klausinėti, aiškinantis, kas įvyko...
4. Atsakantis asmuo turi atsakymą rašyti konkrečiai, o ne „lygtai taip turėtų būti“, atrodo taip, bet nesu tikras“ ir panašiai. Pagrindinė taisyklė: „NEŽINAI – NERAŠYK!“
5. Pranešimų nerašome didžiosiomis raidėmis!!! Tai traktuojama kaip triukšmavimas, rėkimas ir nepagarba kitiems!
6. Prašome nekurti tokių pačių temų kelis kartus – tai bus traktuojama kaip spamas ir baudžiama perspėjimu.
7. Prieš užduodami klausimus, pasidarykite automobilo diagnostiką.
Atsakyti
Gintuzas
Pranešimai: 11
Užsiregistravo: 2009 Bal 02 16:13
Auto: V40 1.9D - 85kw
Miestas: Šiauliai

[V40] [1.9D 85kw 2000m] Variklio gesimas

Standartinė Gintuzas »

Sveiki,
Turiu sena problema kurios negaliu niekaip isgyditi. Zodziu variklio gesimas atsiranda jei paspaudi gaza iki dugno nuo 3 pavaros apie 3000aps, 4 pavaros jau apie 2500 aps. bet jei gazuoji svelniai (pedalas ne iki dugno nuspaustas ) tai konkreciai siuos sukius perlipa neuzgesta ir tada gali dar nors ir iki dugno spustelt ir nebeuzges.. ypac gesimas paumeja vaziuojant i koke ikalne ar vaziuojant koki ilgesni kelia. O pirma ir antra pavara jokio skirtumo kaip gazuoti negesta.. tai vat klausimas kas cia per fenomenas.
Jungiau prie kompo tipo klaida kai uzgesta meta auksto slegio agregatas (nezinau kaip vadinasi) pries purkstukus stovintis.. bet jei jis nebesukeltu reikiamos atmosferos tai ir pirma antra pavara irgi gestu.

Volvo v40 1.9D 85kw 2000m

Is karto dekui uz pamastymus.

Temoje 1 atsakymas


Registruotis Prisijungti
 
Atsakyti