bandau issirinkti modeli. gal padesit

Forumo taisyklės
1. Kiekviena nauja tema būtinai pradedama, nurodant automobilio modelį ir variklį, pvz.: [V40 1,8i] Nedega STOP žibintai. Temos, pavadintos „PROBLEMA!!!“, „PAGALBOS“ arba „Nežinau, kas yra?“ ir panašios bus tuojau pat užrakinamos arba trinamos!
2. Temos pavadinimas turi trumpai ir tiksliai apibūdinti problemą (ne „stabdžiai“ o „kaip nuorinti stabdžių sistemą?“)
3. Pranešime prašome tiksliai ir pilnai aprašyti apie ką eina kalba, kad nereikėtų sekančiuose 10 pranešimų klausinėti, aiškinantis, kas įvyko...
4. Atsakantis asmuo turi atsakymą rašyti konkrečiai, o ne „lygtai taip turėtų būti“, atrodo taip, bet nesu tikras“ ir panašiai. Pagrindinė taisyklė: „NEŽINAI – NERAŠYK!“
5. Pranešimų nerašome didžiosiomis raidėmis!!! Tai traktuojama kaip triukšmavimas, rėkimas ir nepagarba kitiems!
6. Prašome nekurti tokių pačių temų kelis kartus – tai bus traktuojama kaip spamas ir baudžiama perspėjimu.
Atsakyti
738/erne
Auto: *****

bandau issirinkti modeli. gal padesit

Standartinė 738/erne »

Sveiki Volvo gerbejai.
Kolkas nesu vienas is Jusu, bet kas ten zino...
Jau kokius 9 savo vairavimo metus esu Audi gerbejas, bet.....
Dairausi kitos auto. Biudzetas jam neispudingas, tad pradejau ziureti ne vien Audi. Sudomino V40 ir V70/850, butinai TDI ir universalai. galbut todel, kad kiek girdejau, abiejose stovi audi varikliai 66 ir 103 kw. V40 isvaizda maloni, bet is isores atrodo man mazoka ( mano ugis -1.98), V70/850 atrodo siektiek pasenusi savo linijom, galbut noretusi, kad butu siek tiek apvalesne, bet kainos ir metu santykis normalus.
Zinau, kad pasakysit, kad pilnas forumas apie jas prirasytas, bet sorry - per 5 valandas paieku neradau konkrecios info apie tai, i ka labiausiai reiktu atkreipti demesi renkantis si modeli, isskyrus pavienius pasisakymus.Gal trumpai aiskiai galetumete apibrezti ju ligas ir galimus didziausius pinigines paploninimus ja eksloatuojant (kalbu ir akad perskaityti visą login

Temoje 79 atsakymų

Registruotis Prisijungti

Atsakyti